четвъртък, 14 февруари 2008 г.

Информация за Дамян

Въпреки, че тази тема я пускаме само за протокола, защото знаете, едва ли има някой който да не знае поне малко от малко кой е Д. Г. К, сме длъжни да обясним (пак повтарям, едва ли има такива) на хората които не знаят кой е нашият любимец.

Сведения за ранните и не толкова ранни години
Роден в град Харманли (града от лафа "От Хасково до Харманли, пътя се хасфалт, брат'читу ми), на святата дата 19 май 1985. Дамян израства в китния почти ( а защо не и ) граничен Симеоновград, в заможно семейство. Обучава се по микропроцесорна техника в Стара Загора, където открива не само страстта си да разбива женси сърца а и че микропроцесорната техника не е за него. Самият той често обвинява старозагорската си компания, че силно са повлияли в негативен план качествата му на цивилизован гражданин на света и възприятията му относно образователната система и книгите на Богомил Райнов. След като се разделя със Стара Загора, оставяйки купища разбити женски сърца, съдби и въпросителни относно бъдещето на готовите на самоубийство фенки, Дамян упорито изучава българската история, както и части от световната. От този период датира и омразата му към англичаните - омраза, която може да накара всеки националистично настроен шотландец да си зададе въпроса: "Добре де, аз мразя ли Англия аджаба?". Повод за тази ненавист към ужасните островитяни е твърдението на неизвестен български историк, че Англия печели от конфликтите на Балканите.

Актуално
Друг интересен момент в биографията на Дамян (всъщност може да го наречем базисен, повратен, крайъгълен камък, както и да е) е приемането му като студент в СА Д. А. Ценов, гр. Свищов. Завистниците биха казали, че това е момента в който самия Димитър Ценов би се пляснал по челото ако знаеше кого приемат в създаденяит с неговите труд и средства университет. И въпреки всичко, приемането на Д.К. за студент, като е задължително да отбележим че магазините за хранителни стоки регистрират уникален прираст на продажбите си. Средствата които нашият любим Дамян излива в Студентския стол (предимно студентски стол номер 2) доведоха до значително повишаване на качеството на храната, хигиената в него, та дори и на културата на хранене на много негови последователи.

"Пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха"

Въпреки, че това твърдение прилича на слоган на радикална феминистка терористична организация, може да приемем че е вярно. Това е като малък хинт за всички почитателки на пух40. /......следва продължение...../

Няма коментари: