четвъртък, 14 февруари 2008 г.

Масова истерия

Само часове след пускането на фен сайт на Дамян, пощата ни бе буквално залята и претоварена от стотиците хиляди писма, най-вече на фенки. За жалост не успяхме да отговорим на всички, като 90% от тях отидоха в коша, маркирани като спам, тъй като бяха пълни с голи снимки + адреси и телефони на манекенки, фотомодели и всякакви други пръчки, целящи единствено вниманието на Дамян. Понеже както вече отбелязахме е невъзможно да се отговори на всички, решихме да публикуваме само някой кореспонденции, всъщност на първите няколко които получихме. Другите продължават в същия дух, така че ето какво пишат феновете на Дамян от цял свят.

Ето какво ни пише неизвестно за нас момиче, с името Парис Хилтън:

"Деймиан, мили, обладай ме! Накарах татко си да ползва милионите си за да може твоят лик да е като икона на Таймс Скуеър. Обещавам че за да те имам повече няма да се снимам в аматьорски порно клипове с кофти качество" Paris Hilton, Los Angeles, California P.O. Box 6901

Стефка Лапникурова, гр. Русе

"Благодарение на лика на Дамян, продажбите във семейният ни секс шоп летят стремглаво нагоре. Обичам те"
Любов Френска от Париж, Франция ни писа:

"Тук истерията, както и по другите кътчета на света е огромна. В нашата родина - Франция се свика референдум по повод да бъде ли прекръстена Айфеловата Кула на Дамяновия фалос, което единодушно ще бъде прието според социолози."

Няма коментари: