четвъртък, 14 февруари 2008 г.

Теза за произхода на Деймиян

Както е видно, рядко, да не кажа въобще (коеото няма да бъде пресилено),може да срещнем човек, който да е истински пример за подръжание, да притежава физиологията на перфектният атлет, сърцето и докосването на отличен художник, художественоста на велик поет, душевността на Майка Тереза умножено n-пъти и знанията на всички значими еврейски учени. В Дамян са съчетани повечето добродетели познати на човешката раса. Това разбира се е тема за кратка тритомна монография и ние (аз, дузина психолози от Берн, теолог от Тирана и Григо касапина) ще се опитаме телеграфно да преразкажем основните моменти в нашата долуизложена хипотеза, целяща да отговори на въпроса КОЙ Е ДАМЯН И ОТКЪДЕ ИДВА, с риск да нагазим във дълбоките води на мистиката.
Както вече сте разбрали от телеграфно написаният увод, ще се опитаме да разнищим произхода на един, с риск да се повторя, перефектен хуманоид. Оставяйки настрана чисто физиологическите му качества на чист ариец, със скандинавски черти и атлетично телосложение, ние ще зададем няколко въпроса. Въпроси с може би фундаментален за човечеството характер. Дали Дамян наистина е хуманоид? Да! Познахте. Тук ще се опитаме да разберем дали всъщност Дамян е от друга раса, планета, вероятно разположена в далечна галактика. Тук имаме и нашите доводи, които са изложени по-надолу*. Другата вероятност за която няма конкретни доказателства е и по-малко вероятната - тази на пратеник на Боговете. Като гъби след дъжд изникнаха една след друга множество секти, предимно от женски пол на възраст 13-40 години, кланящи се и издигащи в култ личността на Дамян, която самите те определят като Божествена. Разбира се, това е по-скоро само хипотеза, и ние с психо-; тео-; и гинеко- лозите след кратка пауза за по цигара
и дълго кафе решихме да е вероятна едва около 3.18%. Останалите проценти до 100 (все пак сред нас липсват математици и няма как да изчислим с точност колко процента остават до 100 от 3,18) сочат че сме свидетели на отговора на въпроса сами ли сме във Вселената. Налице е пратеник на друа раса, или просто един от тях у който липсва чувство за внедряване в човешкото общество и е бил хванат по бели гащи.
Съвсем на скоро от ЦРУ, КГБ, ФБР и ФИФА, разкриха че наистина човечеството е било в контакт с други, неземни раси, но повече разкрития така и не бяха направени. Цялата тази мъгла около всичката тая работа с извънземните доведе съседа Гендади до извода, че от нас се крият факти, които иначе биха предизвикали масова паника в населението на стария, новия и другите континенти. Такъв скрит факт би могъл да бъде и факта, че сред нас наистина живеят инопланетяни. Именно за такъв смятаме и Дамян, като се позоваваме на скандалната снимка изтекла от офисите на руското КГБ, която ни показва пленен и заснет преди около 37 години извънземен, свален от руски изтребители. Приликата с Дамян наистина е уникална, а съмненията че Дамян е наследник на "извънземното" от снимката или може би самия той е на тази снимка, само могат да ни обяснят перфектното съчетание на остър ум и физическа сила, притежавани от Дамян. Като завършек прилагаме снимката и с колегите парашутисти (3ма от които са дюстабанлии) и се надяваме да разберете нашата хипотеза, и да си купите книгата ни озаглавена: "Как да отслабнем внезапно, без да сваляме килограми"!


Скандалната снимка от КГБ, завъртяла се по CNN, BBC и Private Spice, беше изтрита, вероятно от ФБР, ЦРУ, КГБ или от БФС

____________________________________________________________
* Изложени са по-долу както казах**
** Е, тя статията свърши, къде долу гледаш, търси В статията

Няма коментари: